Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Väderrapport.

Snö. Sol. Sex minusgrader.
Rätt fint..

 • Ta med fisen hem! Så ljuvilga bilder!

  jessica

  January 23, 2012

 • Underbara bilder, jag blir alldeles varm i hjärtat.
  Jag måste också passa på att ge dig rejält beröm för de tidigare inläggen om kvinnliga ideal. Så galet bra skrivet. Starkt gjort att våga stå för detta och jag håller helt med dig. Har själv fallit för alla ideal och påtryckningar, vilket resulterade i en 19 år lång kamp mot ätstörning som jag nu äntligen är fri ifrån. Men så fort jag ser annonser, läser tidningar och ser på olika program slår det mig så galet sjukt vårt samhälle är, och hur galet lätt det är att falla in i det ekorrhjulet.

  Tack Ella för att du delar med dig om dina tankar! Du är en stor förebild för mig! Må så gott där borta. Kram Malin

 • UNDERBARA bilder!

  DUOMUNDI

  January 24, 2012

 • Fantastiskt fint!!!

  Ida

  January 25, 2012

 • Ser helt underbart ut!

  Ida

  January 29, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment