Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det som började så bra.

Solen sken, snön glittrade, det var vindstilla, några minusgrader och så fantastiskt vackert alltsammans. Lyckligt.

Tre timmar senare, mensvärken från helvetet hälsade på, stormen drog in och jag fick ligga i fosterställning i sängen för att överleva dagen. Extra plus för gråtattacker så fort jag såg levande varelser. Typ, hund, häst, får, Eggert. Tårarna bara sprutade. (Ni kan ju föreställa er hur det såg ut. Jag ska hämta häst – i tårar. Ska åka bil med Eggert – i tårar. Osv.)

Jomen visst.

Jag tror dock att jag älskar Eggert för att han tvingade in mig i sängmitt å dagen och såg till att någon annan sköter kvällsfodringen. Älskar.

(Det är nu det känns så jävla trist att inte äta godis, för visst är väl choklad det enda som verkligen hjälper mot vidrig mensvärk? Ipren kan ju slänga sig i väggen. Sa jag förresten att Sigrún köpte en chokladkaka till mig, utav någon outgrundlig anledning i lördags. Den ligger och ropar på mig i min handväska. )

Tummen ner för mensvärk. Men tummen upp för Mugison (och Eggert!)

 

 • Tycker nog du absolut ska prova pà den där chokladkakan. Otrevligt att inte smaka en present. Plus att det faktist absolut är det enda som hjälper mot mensvärk.

 • Stor kram till dig fina Ella! Jag hoppas att du åt chokladen…choklad är medicin. <3

  Helena

  January 24, 2012

 • Jobbigt med mensvärk :(

  duomundi

  January 24, 2012

 • Hang in there!
  Det bästa med värken är att den går över ;)
  Erkänn, nu tänkte du inte på hur ont du har utan på hur ont du vill göra mig istället för den kommentaren? Så tur för mig att du är på island!;)
  Skickar en stor kram med energi!!!

  Li

  January 24, 2012

 • Tänker att om det är mensvärken från helvetet så kan det vara endometrios, värt o kolla, för då kan man göra mer än ta ipren. Men choklad är definitivt bra i det här läget!

  christina e

  January 28, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment