Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Mina nya polare.

Mitt sociala umgänge nuförtiden består mest utav pensionärer. Det som är fint med mina nya vänner, är att de är väldigt lugna och glada över sällskap. De bjuder alltid på en kakbuffé när man kommer på besök och är inte svårövertalade att rota fram sina dragspel och spela lite för mig.Även om de bara pratar isländska, så gör det inte så mycket att vi inte alltid förstår varandra, de pratar på ändå.

Eggerts syskon Alda (jag vet inte om hon heter det, men jag gissar) och Valdi spelar dragspel. Fantastisk bra.

Eggert nr två tittar på.

Måste säga att mina gamla vänner fått hård konkurrens.

  • Så söta! Som en extra farmor/mormor

    pilla

    December 1, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment