Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Sovrum.

Välkommen in i mitt pyttelilla sovrum, som alltid är en aning stökigt eftersom jag har grejer överallt där det finns plats. Inget fancy men det fyller sin funktion. Jag sover där och går in ibland och stänger dörren när jag bara behöver vara lite själv. Ska jag klaga på nåt är det kanske att sängen är lite kort, men det är smällar man får ta. Annars trivs jag fint.

  • Äh det funkar! ser nästan precis ut som mitt rum i Korea, förrutom att jag delade det med en Koreanska också som hade sängen på andra sidan. Det funkar liksom!

    pilla

    October 30, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment