Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Duathlon?

Funderar på att rasta cykeln lite och kom då på att jag aldrig har sprungit efter att jag cyklat någon gång och att Snäcksjön Triathlon närmar sig med stormsteg. Bara en knapp månad kvar! Så kanske ska jag cykla en lite längre sväng och sedan avsluta med en kort och lugn vända löpning. Det vore kul att testa hur det känns.

Försöker just nu peppa mig att ta mig ut i det klibbiga, kvava vädret utomhus. Jag vill ha frisk luft och ingen luftfuktighet, det blir så svårt att andas då och än jobbigare att träna. Pepp pepp pepp.

 • Gört!!!!! O rapportera! Heja heja!

  Annie

  July 22, 2011

 • Testa! Och om du gillar upplägget har du ännu en grej att variera med :)

  Anna-Karin

  July 22, 2011

 • Hej,
  Det är supersvårt att börja springa efter att ha cyklat. Benen känns som träklabbar i början och vill inte alls springa. Efter en tid börjar de dock fungera normalt. Jag har deltagit i några korta motionslopp i triathlon så jag vet vad jag talar om. Jag är inte den enda som tycker så.

  Ulrika

  July 22, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment