Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Utvärdering av vecka 24.

Veckan som gått har varit intressant då den innehållet vad man skulle kunna kalla för en vändpunkt. Jag känd emig ledsne och frustrarad över mat som jag inte fick till och vikten som inte gjorde som jag ville. Det växte till en klump inombords som sedan briserade. Det fina i kråksången var att med den briseringen kom också en hel del lösningar och det känns osm om jag har ett annat fokus och lugn nu.

Jag fick in alla mina pass den här veckan, men tycker ändå att träningsveckan känns väldigt “light”, jag vill träna mer! Promenader och sån där skit är jag inte alls förtjust i, vilket ju syns om man går igenom min träning. Jag tycker om det när jag väl kommer ut, men hur upphetsande är det egentligen? Tror dock att det skulle vara bra för mig att öka på den typen utav motion avsevärt, men som sagt, jag vill ha hårdträning jämt. Hög puls, ge mig!

 • Jag brukar känna som du, att jag vill få ut så mycket som möjligt av min träning när jag väl tränar.Svettas mycket, hög puls osv. Men sen fick jag problem med knäna pga den höga belastningen. “Skonsammare” träning är därför också väldigt bra att få in. Blir många powerwalkar för mig och det är najs det med :). Man vänjer sig lixom.

  SAn

  June 20, 2011

 • Men vaga testa promenader. Ge det en vecka – eller säg tva. Ät frukost och ga ut och ga samtidigt som du lyssnar pa sommarpratarna (börjar iofs nästa vecka). Det gar inte att inte älska morgonpromenader

  pilla

  June 20, 2011

 • Ella! jag ser upp till dig och blir så glad av att läsa din blogg när du delar dina åsikter och tankar :) Själv är jag på behandlingshem den här veckan för att försöka bli av med bulimin. Men fram till frågan, har du lagt ner dina måndags vägningar? Puss du är bäst!

  Johanna

  June 20, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment