Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dödens död.

Note to self: jag blir förbannad utav löparsällskap – när jag blir förbannad blir allt tio gånger jobbigare – när allt blir tio gånger jobbigare , välj inte en backig väg!

Jag fick med sambon som sällskap på dagens killerlöpning. Varför dte var så jobbigt? Jo, för under tiden jag kämpade bara att orka med i tempot, så studsade min sambo bredvid, knappt ansträngd. När jag tyckte att vi skulle ta en slät och fin väg, tyckte min sambo att vi skulle ta den där med en jäkla massa uppförsbackar.

Åh gud vad jobbigt det var! Dagens pass var kort och skulle avverkas i lite högre puls. 9 minuters löpning med en minuts gång x tre. Det är tacksamt med bara 3 repetitioner, efter en gång har man liksom bara två kvar. Det negativa är att nio minuter känns som en evighet. Att springa i två timmar i sträck känns väldigt avlägset just nu. Både min kondition och benstyrka är som ett skämt, det erfor jag i den där fruktansvärda backen. 30 minuter senare hade vi avverkat en bit över 4 kilometer och jag var som en död.

Hem blev det en halvtimmes promenad som fick avslutas med 15 minuters stretch. Man blir bättre av träning. Det är dagens tröst, dessutom så var det skönt, efteråt.

 • Åh fy, det låter rysligt jobbigt! Jag har tänkt mig att eventuellt springa imorgon. Om jag ska hinna med två gånger i veckan så måste jag ju börja någon gång. Alternativt springa två gånger på söndag.

  soffan

  June 6, 2011

 • Haha, känner igen mig “under tiden jag kämpade bara att orka med i tempot, så studsade min sambo bredvid, knappt ansträngd”

  Det är irriterande, vi testar springa ibland men det slutar alltid med att sambon springer cirklar runt mig och jag blir irriterad… Cykla går bättre, men även där så är det upprörande att jag kan träna i tre år men han är ändå snabbare bara han sätter ner sin röv på sadeln. Morr morr.
  Grymt jobbat. Heja dig!

  Sofie

  June 7, 2011

 • För mig låter det som det ultimata passet! Snacka om att få springa mer med pannbenet än med kroppen! Du är grym – du gjorde det och som sagt… kändes gott efteråt.

  MarathonMia

  June 7, 2011

 • Själv brukar jag bli illamående och ha ett ringande i öronen när jag springer med min sambo…så jag känner igen känslan ;)
  men jag tycker du är lite hård mot dig, jag tycker du tränar bra, är grym och du kommer nå de målen du satt för dig själv,
  varför och hur jag vet det?
  jo men det är ju världens bästa LA
  <3

  Li

  June 7, 2011

 • Vad duktig du är Ella, jag sprang idag för första gången! 5 minuter rask gång i uppvärmning och då avverkade jag en hel del av min runda jag mätt. Så jag fick utöka den med 1 km till för att få mina 10 minuters löpning. 25 minuter sammanlagt och svetten lackade!

  Matilda

  June 7, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment