Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Utvärdering utav vecka 15.

Veckan har varit bra! Både tränings, mat och aktivitetsmässigt. Det hade kanske inte skadat med en dag till med träning, å andra sidan har jag fått in tre dagar med ordentligt kvalitativa träningspass och det är bra.

Maten har känt väldigt lätt den här veckan, men jag behöver bli lite bättre på att både tänka igenom och planera för de dagar då jag har fullt upp. Ibland glömme rjag bort att äta = bog nono. Jag måste också bli bättre på att äta mellanmål.

Annars så är min tanke för den kommande veckan att fortsätta med samma fokus och i samma riktning. Dessutom kommer jag nu börja träna enligt min PT Magnus träninsgschema och det ska bli väldigt roligt. Mer om det lite mer utförligt senare.

En bra vecka har passerat och en ny bra vecka är på ingång. Fint!

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment