Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Voltaren

Igår gjorde foten rätt så ont. Det är den gamla inflammationen som dragits upp igen. Jag rådfrågade en sjuksköterska ang voltataren gel och bestämde mig för att testa. Jag smorde in fyra gånger igår och redan idag känns foten helt okej. Om det beror på gelen eller bara på det faktum att foten alltid känns bättre efter en löpfri dag vet jag dock inte. Hoppas det kan hjälpa foten besegra inflammationen.

 • Hoppas din fot mår helt bra snart!
  kanske överbelastad? sprungit för ofta?

  emliscious

  April 5, 2011

 • Jag hoppas också den blir bra snart. Lycka till!

  Ida

  April 5, 2011

 • Jag kör också på voltaren gel. Tyvärr så halkade jag till och foten blev lite misshandlad så nu känns det skit igen, trots några dagar på voltaren.. Men vad gör man?

  emmaluu

  April 5, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment