Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vilodag

Jag tog ännu en löpfri och faktiskt träningsfri dag idag, för foten. Den gör helt plötsligt inte ont på samma vis som förr, det värker inte i senan utan inuti foten, så nu blir jag nojig för att det är något annat som är fel på den. Jag kommer inte springa på den förrän på tisdag. Då har den fått mer än en veckas vila från löpning och med voltarenbehandling hoppas jag att det räcker för att kunna börja springa igen utan att skada foten.

Istället för att träna har jag fått en hel del saker uträttade, jag har druckit mina gröna på Blueberry och sedan druckit mina antioxidanter på samma ställe, med mycket gott sällskap. Goooda smoothies med fina ingredienser (inget socker!), även om det svider i plånboken. Det här med att vara sockerfri är fortfarande okomplicerat, jag tänker knappt på det. Fast när jag gick förbi naturgodishyllan på ICA idag då vaknade sockerhjärnan till för någon sekund.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment