Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

I’m a shooting star leaping through the sky like a tiger.

Vaknade utan huvudvärk imorse trots en orolig natt. Nu hoppas vi bara att det här håller i sig.

Idag står löpning och yinyoga på schemat. Min tanke är att springa snabbt som tusan till yogan och därefter få en fin nedvarvning och stretch väl där. Bra idé va? Jag blev dock lite matt när jag insåg att dagens löppass enligt schemat är detsamma som jag sprang igår. Men det var ju skitjobbigt ju!

Skitjobbigt känns extremt jobbigt idag, så jag får helt enkelt hoppas på att mina ben överraskar mig med mycket kraft och snabbt löpsteg. Ibland förvånar benen en med mer energi och tempo än man tror om dem, så dte är vad jag hoppas på idag. Nu hade det suttit fint med en liten smidig löparväska för ombyte, men tills dess får jag springa med någon gammal rygga. Det går det med.

Det enda jag saknar nu är solen.

Taggar till med lite Queen. Don’t stop me now!

  • Lycka till med löpningen! Och tänk på att de är de där grisigt jobbiga passen som gör dig snabbare än en vessla.. eller en tiger om du föredrar det. :-)

    Ulrika

    April 1, 2011

  • Hoppas löpningen gick finnemang (vilket jag tror den gjorde). För övrigt fantastiskt bra låt! Ha en bra helg Ella!

    capturethismoment

    April 1, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment