Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Utvärdering av vecka 7.

Veckan som har gått har varit okej för både kost och träning, förutom igår, när ytterliggare ett dop gav mig världens sockerchock. Det är svårt med “lagom”. Men jag tänker fortfarande att dte är mot “lagom” jag borde sikta. Vi tar det en dag i taget.

Träningen har ju gått rätt bra även om det endast blivit tre riktiga träningspass och en ordentlig smäll i ryggen efter fredagens shapeklass. Det passet var även en påminnelse om att man blir bra på det man tränar och att jag har slarvat med min styrketräning på sista tiden. Inför imorgon har jag ingen aning om hur det kommer bli. Det kan bli precis hur som helst..

Spännande va?

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment