Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det har börjat!

Första passet kört, dans med underbara Åsa Fornander. På golvet i stora salen körs det stenhård Bodycombat. Roligt att träffa på Camilla på dansgolvet, Lotta, Pernilla, Ursula och nu också Sara i pausen!

 • Åh vad kul, hade velat gått på det.

  Amanda

  January 29, 2011

 • Ja, det var kul att ses :-) Min dag blev inte alls enligt planerna, insåg att det här med danspass är inte alls min grej längre så jag hoppade av Åsas pass i förtid och hoppade över hiphop-passet helt och hållet. Imorrn ska jag försöka byta bort ett av mina styrkepass, så jag orkar med hela dagen. Hoppas vi syns imorgon också :-)

  Millis

  January 29, 2011

 • åh va kul!

  fine

  January 31, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment