Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Nu:

Mot Sats och PT!

  • Härligt!

    Paula

    November 17, 2010

  • Jag har nu läst igenom alla inlägg jag missat senaste två veckorna. Och jag är glad att jag läste det just nu! Jag är inne i en sån låg period (som jag tidigare skrev så tror jag att det är en sorts stress) och dina inlägg ger mig kraft. Dom ger mig motivation och dom ger mig bekräftelse att det är okej att inte vara på topp alltid! Jag kan ha låga perioder (dock lite för långa ibland, tycker jag) utan att ha så jädra dåligt samvete hela tiden. Det är okej att må dåligt. (måste jag intala mig iaf..). Jag måste ta tag i det jag tycker är jobbigt och det som tynger mig och förändra det jag kan förändra för tillfället som gör att det känns åtminstone lite lättare från axlarna. Har skrivit en lista på allt som just nu tynger mig och allt jag känner att jag måste hinna med. Det blev en lång lista :) Men allting ska betas av! Det ska jag se till. För ju fler jag betar av, desto bättre kommer jag må. Kram!

    Pärlan

    November 17, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment