Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Frukosten är serverad

Vissa dagar har jag  på sista tiden blivit väldigt petig med vad jag vill äta. Det om något är olikt mig. Idag kände jag mig illamående vid tanken på att äta något annat än bär och kesella. Så det fick det bli till frukost. Men jag har ingen aning vad jag ska kunna trycka i mig till lunch.

Är det någon som känner igen sig i problematiken att tillfälligt må illa vid tanke på all typ av mat? (Och nej, jag är inte gravid..)
Bär och kesella var jättegott till frukost,men tanken på att äta det lunch gen, gör mig nu illamående. Mycket märkligt.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment