Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Slutspurt på Vecka 1 samt utvärdering av vecka 58 (v.38)

Hur har det gått för er med vecka 1?

Har ni hunnit med alla maxtest, ett stretch/yoga/avslappningspass och att skriva ner 10 saker mer er själva som ni är stolta och nöjda över? Jag hoppas det, för nu börjar det bli lite tight, klockan är nio och imorgon sätter vecka två igång med nya utmaningar!

För mig ser det ut såhär (vilket ni även kan se i rutan till höger):

Maxtest v.1
Armhävningar: 2 på tå + 25 på knä
30 min rodd: 6,616 km
Upphopp: 40 st
Plankan: 1 min på tå + 70 sek på knä
Jägarvila: 1 min 40 sek

59,62/150 km
5 min 10 sek/60 min planka
57/500 armhävningar
5/30 träningspass
3 min 20 sek/20 min jägarvila
0/4 intervallpass
1/6 stretch/yoga/avslappningspass
0/-4 kg på vågen

Min vecka har varit bra. Tänk att jag förra veckan var sjuk och inte kunde träna någonting. Både mat och träningsmässigt har det fungerat bra Jag reflekterade idag över hur snabbt ett fokus kan förstärkas och  riktas och motivationen kan komma krypandes som på beställning bara genom små aktiva val.

Idag var ett aktivt val att stanna upp när jag ville ta en fantastisk hönekaka med leverpastej på, när jag egentligen var nöjd och inte hungrig. Jag ville ha det för att det i mitt huvud är fantastiskt gott, men jag och min kropp behövde det inte. Så jag lät bli och genast får mitt fokus och min motivation sådan boost.

5 timmar och 40 minuter under 4 dagar med träning får man väl anse vara godkänt efter en sjukvecka.

Måndag: Cykling t/r skolan, 50 min, 18 km, Ridning 20 min, Promenad 30 min

Tisdag: VILA

Onsdag: Maxtest plankan 2 min 10 sek, Maxtest jägarvila, 1 min 40 s, Maxtest 30 min rodd, 6,616 km, Motionscykel 16 km, 35 min, maxtest armhävningar, 27 st, maxtest upphopp, 40 st, crosstrainer 20 min

Torsdag: Cykling t/r skolan, 50 min, 19 km, 30 min avslappning/mental träning

Fredag: Promenad 30 min VILA

Lördag: Spinning 55 min, 30 st armhävningar, 3 min plankan, 1min 40 s jägarvila, Cykel t/r gymmet 10 min

Söndag: VILA

Jag förväntar mig en snäll våg imorgon. Hur snäll vet jag inte, men åtminstone lite.

 • Min vecka har varit bra. Har gjort allt för vecka 1, vilket också ligger på min blogg. Men jag har inte lagt ut sakerna som jag är nöjd med. Jag har nog lite för dåligt självförtroende för det , tyvärr. Nu hoppas jag också att vågen är snäll i morgon. Mitt problem när jag tränar är att jag blir mycket mer hungrig och äter mer. Men jag försöker äta rätt saker så jag hoppas ändå på ett minus.
  Kram

  Trollmor

  September 26, 2010

 • Åh vad roligt att se hur långt du kommit i utmaningen! Bra jobbat!

  Anna

  September 26, 2010

 • Har tyvärr ett maxtest kvar (30 min), men det ska göras redan imorgon. Annars så, ser det tämligen bra ut.

  Sofia

  September 26, 2010

 • Jodå början av veckan gick bra ända tills i lördags morse då jag fick åka till akuten och sen operation under kvällen. Så nu sitter jag här hemma och är lite smått arg (varför händer detta just under 6veckorsutmaningen?) men nu blir det ingen träning på minst en vecka då jag har fruktansvärda smärtor på de tre ställen där de öppnade för att plocka ut min ena äggledare. Men jag följer er andra och ska försöka orka sitta här och lägga in några peppande ord :)

 • Heja du, vilken BRA första vecka! :) (och vågen VAR ju snäll!!)

  JoHo

  September 27, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment