Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Releasefest för Alignment.


Min vackra mamma.
Kvällen har jag spenderat med ett svällande hjärta på releasefest för min mammas kommande skiva, Alignment. Det var så vackert och hela stället var fullt utav kärlek. Mamma var oerhört vacker uppe på scen och jag satt längst fram och kände mig varm av lycka och stolthet över min underbara mamma. Vilken fantastisk kväll det blev!

Efter konserten blev vi serverade en fingerbuffé. Alltifrån kycklingspett till fetaostomelette och vindolmar samt massor med olika grönsaker med dipp. Så gott! Vi firade efteråt även den lyckade releasefesten med några glas vin (cola light för mig) på Pelikan efteråt. Känner mig varm i hjärtat och stolt över min mamma. (Mamma, jag älskar dig!)

Tjusigt va?


Mer om mammas musik hittar du här

 • Alskar vad du har pa dig. Snyggt!!!
  Jennie

  Jennie

  September 8, 2010

 • Riktigt snygg klänning, passar dig superbra!

  Fitnesscoachen

  September 8, 2010

 • Vad fint! Jag gillar verkligen stämningen i låten, och de sjungande skålarna, har vart förälskad i dem sen jag var i Indien. Din mamma har nog fått sig ett nytt fan :)

  Evelina

  September 8, 2010

 • Skitsnygg!

  Cathrin

  September 8, 2010

 • Åh, tack för den här starten på dagen, vilken skön musik! Perfekt för mig på tåget :) och vilken fin klänning du har på fotona!

  JoHo

  September 8, 2010

 • fasen vad snygg du var ella, superfin klänning!!!

  Träningsglädje

  September 8, 2010

 • Sv: Jo man skulle kunna bli lite smått galen om man följde deras “råd”.
  Mysig blogg du har, hoppas du lyckas med ditt mål. Men du verkar då ha rätt inställning så jag tror du kommer klara det galant !!

  Jenny.

  September 8, 2010

 • Du, du är så vacker! Din klänning är dessutom helt underbar. Vågar man fråga var du köpt den? :)

  Sofia

  September 8, 2010

 • Tack alla! Klänningen fick jag upp ögonen för på en annan blogg faktiskt och var tvungen att fråga var hon hade köpt den, Cubus av alla ställen, så dit begav jag mig. Men det var ett tag sedan, så den finns förmodligen inte kvar.

  ÄtaTränaKämpa

  September 8, 2010

 • Men hallå där snygging, vad fin du var. :)

  Thea

  September 8, 2010

 • Jävlar vad snygg du var! :D

  Pärlan

  September 9, 2010

 • […] har bokstavligt talat aldrig varit inne i en Cubusaffär förrän idag. Efter att ha sett Ellas snygga klänning blev jag nyfiken. Så jag gick dit. Det enda köpet från butiken blev visserligen bara 4 […]

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment