Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Märklig frukost:

De senaste dagarna har vårt kylskåp verkligen ekat tomt. Imorse fanns det banan, ingefära, palsternacka, smör och ost i kylen. Det blir en lite märklig frukost. Men i frysen hittade jag björnbär och i ett skåp trollade jag fram Holistics proteinpulver jag fick i våras på LesMills kvällen. Jag har bara testat pulvret med vatten och var då inte alltför imponerad. Idag fick det dock ett fantastiskt lyft tillsammans med en banan och björnbär och lite vatten. Det blev supergott! Tillsammans med en kopp the med honung och bitar av ingefära i, så blev det en ganska ovanlig frukost, men helt okej ändå. Lite som att laga soppa på en spik.

Nu vill jag bara en sak: bli helt frisk!

 • absolut!
  GRYMT taggad :D
  KÖR SÅ DE RYKER :D

  AKP

  September 15, 2010

 • holistics produkter är skitbra!

  julie

  September 16, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment