Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Middag på East.


Lite edamame-bönor som förrätt.

Jag gillar East. Igår var jag där med lillasyster, mamma och mormor. Min mormor har alzheimers och säger ibland de mest roliga saker. Igår kom jag tio minuter före och gick in restaurangen och satte mig vid vårt bord. Mamma och lillasyster visste jag skulle bli sena och jag satt och funderade på var mormor kunde vara. Jag bad vår servitris att säga till killen som tar emot gäster och visar dem till sina bord att om det kom in en lite förvirrad äldre dam, så skulle hon till mig, men jag orkade inte gå runt och leta efter henne. Jag kom ju precis från mitt benpass. Men jag blev ändå lite orolig, mormor brukar vara i tid om det inte är så att hon helt och hållet glömt bort att vi ska ses eller har somnat.

När min syster och mamma dök upp, hade de mormor i släptåg med ett vinglas i handen. För mormor hade minsann suttit ute på uteserveringen och druckit vin och rökt. Dessutom hade hon sette mig gå in i restaurangen och tänkt “Det där ser verkligen ut som Ella.” Haha. Söta mormor! Mormor som förövrigt säger “Jag åt så mycket imorse” som förklaring till att hon börjar bli nöjd, när hon redan ätit en 10-15 sushibitar. Till Lina, som jobbar med mormor säger hon tydligen att hon inte alls tycker om sushi. Det är lite olika från dag till dag det där.

Vi hade en jättetrevlig middag och sushin var väldigt god. jag älskar när man är flera och kan beställa in lite olika sushi och dela på den. Vi beställde in några olika makis och njöt stort.

 • Jag vill verkligen äta på East, alla pratar om det (alla som bor/är i Stockholm i alla fall)

  sanna

  August 27, 2010

 • Jösses Amalia vad det där såg gott ut!!!

  soffan

  August 27, 2010

 • Hittade just din blogg. Vilken imponerande resa du har gjort! =) Wow alltså! Du är skitduktig!!! =)

  Lisa Sockerrus

  August 28, 2010

 • Det är så härligt med äldre människor :) Saknar dom verkligen i mitt liv!

  Pärlan

  August 30, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment