Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

I’m alive, and i’m grateful

Vilken dag jag har haft. Foten gör fortfarande lite ont, men efter en äcklig vartömning av blåsan imorse, känns det 10 ggr bättre. Streaken idag gick relativt smärtfritt. Annars har dagen fått vara en mer eller mindre ofrivillig vilodag. Tänker mig att jag samlar kraft för att orka med en tempoökning framöver.

Idag är dagen då jag inte bara har fått min drömklocka av min mormor, jag har eventuellt även skaffat ny bil. Stora beslut att fundera på. Dessutom befinner jag mig ute på landet, efter en middag på hästgården där några av våra hästar befinner sig på träning, samt efter att ha kollat på bilen. Det sistnämnda var oerhört oplanerat.

Idag är jag tacksam över den underbara klockan som numera pryder min handled. Förhoppningsvis gör den mig en aning bättre på att hålla tider..

Jag är också tacksam över att min ena häst ser så himla fin och lovande ut, samt att jag har fått lite mer klarhet ang framtidens hästhållning för mig.

Jag är tacksam över att min sambo följde med mig ut på streaken idag, trots den sena timman och beckmörkret utomhus. Vi fick ett fint samtal tillsammans.

Jag är tacksam över att den här bilen som dykt upp som från ingenstans, verkar nästan för perfekt för att vara sann.

Jag är också tacksam över att jag längtar till träningen och längtar till gymmet. Ofrivillig, frisk, vila, kan nog vara superbra!

Nu är det dags att sova. Godnatt bloggen!

Skickat från min Nokia-telefon

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment