Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Laddad och taggad!

Om en halvtimme blir det träning med min PT och glädjande nog känner jag mig både laddad och taggad.
Härligt!

  • Alltså, jag tror inte du anar hur inspirerande din blogg är! Varje gång jag känner för att tumma på min träning för att jag “kanske inte kommer orka” så går jag in här och ser att man orkar visst! Att kroppen är skapt för rörelse och att man mår bra av det!

    Blir alltid lika inspirerad och taggad att bara köra efter ett besök i din blogg.
    Du är grym!

  • Ja, shit vad jag varit laddad idag också. Körde ett pass spinning imorse innan jobbet och var helt galet taggad, så taggad att jag faktiskt bestämde mig för att köra ett pass ikväll också och det gick också skitbra. Nu är jag lite mör i benen, men shit vad härligt det var. Imorrn blir det lite MU, sen vila på lördag för på söndag kör jag Vasalopps-spinning.

    Millis

    March 4, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment