Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

JAG ÄTER FÖR MYCKET!

Åh snälla någon, stoppa mig!

Jag tycker att jag har klarat av det här med buffé, frukost, lunch och middag, relativt okej hittills.
Men nu vet jag inte vad som hänt, jag känne rhur jag har en extremt stor lust att vräka i mig. Kan dte ha något samband med att jag de senaste dagarna mått lite dåligt (solsting + eksem) samt varit lite nedstämd? Förmodligen.

Men det är så jobbigt.

Jag förmår inte riktigt komma åt grundproblemet. Dessutom kliar mitt eksem jag har lyckats få på halsen, något otroligt och förpassar mig till skuggan. Stackars stackars mig…

 • om det var jag, så skulle jag låta mig själv äta precis vad jag ville i 1 eller 2 dagar och sedan sätta stopp. då tillåter mans i sig själv och stillar känslan – men under en begränsad tid och utan att det sätter för stora spår. tillåter jag mig det inte alls så går jag bara och tänker på det och då blir jag galen. men jag vet inte hur du funkar…

  hoppas ditt eksem blir bättre!!

  Träningsglädje

  January 6, 2010

 • Det är bara att stå emot och kämpa vidare! tråkigt med eksem förstår det drar ner humöret. Hoppas du mår bättre nu, mycket inspirerande blogg. kram

  Jullan

  January 6, 2010

 • Vatten vatten och mer vatten skulle jag säga. I alla fall för att stoppa suget. Har hört någontstans att 1 glas vatten och 10 min väntan gör att suget kan försvinna. Hoppas det kan hjälpa. Om inte annat så hjälper det kroppen att rensa lite vad gäller exemet…

  bloggmia

  January 7, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment