Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dålig dag.

Idag är en sån där dag då jag är väldigt trött och jag omedvetet stoppar in saker i munnen konstant.
Jävla mun och jävla händer som förser den med saker att tugga på.

Men mest av allt, jävla trötthet som gör att jag vill stoppa i mig saker hela tiden för att hålla uppe energin.

  • Sådana dagar är jobbiga. Även den sort som jag har idag. När man inte får anstränga sig eller vissa kroppsdelar. Det blir tråkigt och man får för mycket tid att tänka och då blir man ju sugen på allt. Hoppas att det blir en bättre dag för dig imorgon. Det är ok att ha dåliga dagar ibland. *pepp*

    Beckis

    October 10, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment