Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vad sägs om att simma?

Jag bor på samma gata som simhallen.
Simning kommer nog vara det enda jag verkligen kommer kunna göra utan att behöva oroa mig för min fot den närmaste veckan.
Enda problemet är att jag hatar att simma.
Det är grymt bra träning för hela kroppen och skonsamt, efteråt kännerman verkligen hur man fått jobba.
Men det är så olidligt tråkigt att harva fram, längd efter längd.
Hur som helst.
Simma ska jag och banne mig om jag inte ska få det att kännas roligt också, jag ska i vilket fall som helst försöka.

  • Jag gillar att simma! Dels för att man inte känner sig så tung då, men också för att det inte märks att man svettas. Jag svettas som en gris när jag tränar nämligen. Har du sett Lille Skutt gråta någon gång? Det är typ så det sprutar om mig, hehe. Men här i Linköping tycker jag att det är alldeles för dyrt att simträna, tyvärr. Annars skulle jag göra det minst en gång i veckan.

    Beckis

    September 28, 2009

  • Jag svettas också otroligt mycket! Ibland skämms jag för det, men mest är jag stolt, för dte visar ju bara att jag faktiskt gör något när jag tränar. Ett tips är att inte använda bomulls T-shirts när man tränar utan istället använda en tröja i funktionsmaterial, då blir man inte lika svettig och svetten torkar direkt den kommer från kroppen = underbar för stortsvettare :D

    ÄtaTränaKämpa

    September 28, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment