Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Bra detalj hos viktväktarna.

Jag är sedan några veckor aktiv viktväktare och metoden har både sina för och nackdelar, som jag tänkte skriva lite mer om längre fram. Torsdag innebär vägning och än så länge ingen ångest över dessa invägningar. Skönt.

En fin detalj när man kommer till sitt center är det här, inne på toaletterna hänger ett stort “kladdpapper” där alla kan skriva sina tankar och känslor och bli peppade av varandra. Blir alltid lika glad när jag går in där och läser alla glada och peppande tillrop. Bra tänkt!

 • Vilken grym idé!
  Jag har själv gjort en omstart och då jag jobbar så oregelbundet så kör jag med onlineprogrammet just nu! Räknar points och tränar!
  Har precis startat upp en ny blogg, http://www.viktvaktarliv.blogspot.se och en sida på FB ViktVäktarLiv

  Välkommen och kör hårt!
  / Annika

  Annika

  May 10, 2012

 • Jag har faktiskt också kört en nystart med viktväktarna. Har hållit mig borta från strukturerade program i några år för när jag var med senast blev jag helt enkelt för fanatisk, men har nått en helt annan syn på livet och viktminskning och nu går det faktiskt riktigt bra. Jag tar det i en ganska lugn takt och har haft några veckor där jag med flit stått helt stilla för att jag behövt lägga fokus på annat än matplaneringen. Har ändå gått ner 5 kg hittills och har ett snitt på ca 0.7 kg ner i veckan, vilket ju är riktigt bra tycker jag :-)
  Håller tummarna för oss båda två framöver! Nu sitter jag dock och småsurar lite, för efter att ha längtat ut till solen hela arbetsdagen har den gått och gömt sig ungefär lagom till det är dags för mig att sluta, hrmpf!

  Millis

  May 10, 2012

 • Jag känner precis som du! Det är som om jag är lite mer balanserad i mitt liv och inte lika besatt av mat. Då funkar det att följa en metod utan att bli hysterisk.
  Själv fick jag mig en dusch eftersom jag åkte till stallet i solen men kom fram i tid till regnet, härligt! Haha.
  Kul att du hänger med här fortfarande.

  ÄtaTränaKämpa

  May 10, 2012

 • Älskar klotterplank! Eller nej, jag älskar energin små ord kan sprida =)
  Kul med viktväktarna, tror dock som du skriver att alla har sina för och nackdelar, själv är jag frälst eftersom deras metod fungerade för mig;)
  Lycka till på torsdag!
  <3

  Li

  May 10, 2012

 • <3

  ÄtaTränaKämpa

  May 10, 2012

 • Jag fick till min viktminskning med Viktväktarnas onlineverktyg. En riktig höjdare! Kolla in Senaste numret av Viktväktarnas magasin, det är jag som är på omslaget! :)

  Stor lyckatilkram!

  Åsa

  May 10, 2012

 • Åh vad roligt, jag fick faktiskt magasinet idag, du lyser!

  ÄtaTränaKämpa

  May 10, 2012

 • Jag struntade i regnet och tog mig en kort löprunda, jag gillar att springa i regnet så för den sakens skull gjorde det mao inget att det kom lite regn :-)

  Millis

  May 11, 2012

 • Ja vad kul det blir att följa dig, VV har aldrig fungerat för mig, jag blir för hungrig. Jag kör LCHF nu och träning. Rätt nystartad så det blir kul att jämföra ;)! Pepping pepping!

  Alexandra

  May 12, 2012

 • Kul idé!

  Suzan

  May 13, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment