Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Igår:

 • Fick jag min arm och tå krossad mellan en häst som fick panik och ett järnrör. Aj.
 • Lyckades samma häst typ dra omkull mig och genom det också dra min axel ur led (det där med att vara överrörlig verkar påverka smärtan när man drar en led ur led, kan det stämma? Det tjongade till i axeln och det blev en väldigt konstig vinkel på armen, men så ont som det sägs göra, gjorde det inte. Den ploppade snabbt tillbaka.
 • Skulle vi avmaska de tre unghingstarna. Något vi haft på agendan sen jag kom hit men som Eggert dragit sig för att göra. Jag förstår honom. Ska skriva mer om det, för det var ett litet äventyr i sig. Men det hela innebar en lös häst i full galopp hem till stallet.
 • Släppte jag ut den ena av hingstarna i hagen efter en ridtur, bara för att se den andra segla ut genom staketet och dra det med sig en bit innan han, men lukten utav frihet i näsborrarna, tog sig galopperande bort till ridhästarna och sedan till stoflocken. Som tur var fick vi tag på honom innan han försökte sig på något fler stakethoppande.
 • Blev jag trött över min egen självkritiskhet. Mycket trött.
 • Konstaterade jag att jag har blåmärken överallt, efter alla gånger jag har ramlat den här vintern. En om dan är säkert snittet på.
 • Sa Eggert tre gånger att jag var duktig. Men jag ställer mig skeptisk till uttalandet då jag misstänker att det kom efter påtryckningar från mig. Hehe.
 • Var jag på sista övningen med min söta lilla kyrkokör. När de gav mig en hejdåochtack-applåd fick jag tårar i ögonen. Sen grät jag lite i bilen hem.
 • Försökte Eggert trösta mig genom att planera in när jag kan komma och jobba igen. 2014!?
 • Var det soligt mest hela dagen och jag tog mig en kvart ute och lapade sol och vitamin D.

Så såg min gårdag ut. Det är mycket känslor såhär dagarna före avfärd. På lördag kommer jag hem. Då ser jag fram emot att träffa mina nära och kära, gå på bio, äta sushi och ta det lugnt. Det blir nog bra.

 • Hjälp, jag får hjärtsnörp!!!!
  Så mycket skador! Det är inte lätt att vara mamma.
  Åh va skönt att du ska komma hem (kan samtidigt inte låta bli att skratta åt mig själv. Jag blir liksom kall och flämtande när jag läser såna här förfärliga berättelser… är man mamma så är man.) :-)

  Malou

  February 15, 2012

 • Hehe, du är allt lite nervsvag mamma ;)

  ÄtaTränaKämpa

  February 15, 2012

 • Det kommer bli bra. Vi är många som tror på dig!

  pethra

  February 15, 2012

 • har jag inte sagt att hästar är livsfarliga?;)
  fina La! <3

  Li

  February 17, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment