Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det börjar ju bra.

Skulle försöka närma mig den totalt livrädda tvååringen vi tog hem igår för att tämja lite. Pang sa det två gånger och jag fick rejäla sparkar på smalbenet som nu ser ut som en förbannat stor knölpåk med blod och allt. Fasen, jag har turen med mig!

Nåja, innan mamma dör av hjärtstillestånd så kan jag väl förtydliga att jag ju lever, mår bra förutom att jag har ett värkande ben och har fått äta lunch idag. Nu ska vi hämta mer hästar. Jag tar med ett äpple, vatten och alvedon utifall att…

 

 • ok, andas ut. mamma lugnar sig lite…
  älskar dig :-)

  malou

  December 15, 2011

 • ajdå :(

  Suzan

  December 20, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment