Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Tid. Var är den?

Jag har så mycket att skriva och berätta. Blir väldigt glad över era fina kommentarer till inlägget nedan. Läser och tänker och även om det inte är roligt att det är fler än jag som har de här tankarna och det här sättet att bekräfta oss själva, utefter prestation. Så är det ändå skönt att inse att jag är långt från ensam. Tack för att ni delar med er!

Det är mycket att göra här nu och dagarna går i rasande fart och jag har varit så galet trött de senaste kvällarna att jag inte ens orkat tänka tanken på dator eller nått alls för den delen. Bara ta det lugnt. Just nu känns det här inlägget som ett sjukt stort projekt och efter det ska jag stupa i säng. Har gäspat sen klockan sju.

Kanske har jag mer tid/ork imorgon, då ska jag bjuda på något kul!

 

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment