Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vikten av att lyssna på kroppen.

Imorse stod det PT-träning i min almanacka och jag vaknade upp och kände mig ovanligt pigg när klockan ringde. Däremot så var det något som raspade i halsen och pockade på uppmärksamhet, men jag tänkte att det nog bara är nerver inför vad som komma skall och gjorde mig redo för att svettas.

Väl hos Magnus kändes det där raspet fortfarande lite och jag och Magnus kom överens om att testa, men om det kändes likadant efter uppvärmning och en vända, så skulle vi avbryta. Till min stora glädje hade Magnus med sig handskar och mitsar och jag fick börja med att slå raka slag, krokar och uppercuts. Det är konstigt att det ska vara så himla roligt att slåss, jag borde göra det mer!

När jag var varm fick jag köra raka slag i en minut och sen skulle jag springa en runda. Jag kände redan under de raka slagen att kroppen var en aning matt, men sen när jag skulle springa så var det som om strupen snördes ihop en aning och kroppen blev trött på ett konstigt vis. Ni vet när man är sju och blir trött av att gå uppför en trappa? Typ så.

Med andra ord så avbröt vi passet. Jag står hellre över ett träningspass och slipper riskera att bli sjuk, än tränar och blir sjuk och får stå över en jäkla massa pass sen istället. Istället för att träna tog vi en kopp kaffe, eller ja, för min del blev det te och pratade om livet och allt möjligt viktigt och mindre viktigt. Istället för en massa träningsendorfiner gick jag hem (bara det tog 40 minuter) med en hel hög med bra tankar. Väldigt bra.

 

Förresten, om ni har missat det: Jag måste ha världens bästa PT helt enkelt.

 • Ja, även om jag inte träffat honom mer än 2 ggr än så kände jag ändå direkt förtroende för honom första gången vi sågs. Och det är ju superviktigt, man lämnar nog nästan ut sig lika mycket inför sin PT som man kan göra för en psykolog i vissa fall (ja, åtminstone gör jag det, haha). Så att förtroende och tillit måste finnas där, det är helt givet!

  Millis

  September 13, 2011

 • Önskar att jag också kunde vara så vettig!

  pilla

  September 13, 2011

 • Vad kostar världens bästa PT? :) Det vore kul med en egen men min träning kostar redan en väldig massa och PT:s brukar ju inte vara billiga…

  Erika

  September 13, 2011

 • Tips! Träna Body Combat! Jobbigt, roligt och man får slåss lite. Det är skönt ibland.

  Fia

  September 13, 2011

 • Jag har tränat en del BC men tycker dte är roligare när man får slåss “på riktigt” och inet bara rakt ut i luften. Men tack ändå för tipset :)

  ÄtaTränaKämpa

  September 13, 2011

 • Tack så väldigt mycket för dina fina ord om mig, du anar inte hur mycket det betyder för mig.

  Som du säkert vet krävs det två för att föra en intressant diskussion. Hoppas du blir frisk snabbt så att vi kan köra nästa vecka.

  Magnus

  September 14, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment