Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Hej jag heter Ella, jag är en Blueberry-anhängare.

Igårmorse gjorde jag höstpremiär på bloggevent. Inte vilket event som helst givetvis, är dte höstpremiär så är det, det var nämligen Blueberry som hade bjudit in några stycken för en super-frukost (som i superfood) och en liten föreläsning om kost.

Jag gillar verkligen Blueberry och sällar mig till blogg-gänget som i stort sett bara hyllar Blueberry i olika inlägg. Erika och min sambo liknade Blueberry-anhängarna med Apple-fanen. Man har ipod, iphone, mac och kan stå i kö för att få köpa deras nya produkter så fort de kommer ut på marknaden. Jag håller lite med, sen är jag ju både Blueberry och Apple-fan, det kanske hör ihop? Visst finns det dåliga grejer, som att det är lite dyrt och att..ehh, ja, att det är lite dyrt kanske.

Men själva konceptet är ju så bra. Hälsa inifrån och ut, någon form av hjälp till självhjälp via kosten. Under föreläsningen fick vi veta att vi äter ungefär 600 kg mat per person och år. Det säger ju sig självt att all den maten påverkar oss, mer än jag tror att många av oss förstår. 600 kg näringsrik mat eller 600 kg näringsfattig mat gör skillnad.

I alla fall. Det var en fin morgon även om jag var lite trött av den tidiga morgonen. Det var väldigt kul att se Pernilla, Sara, Helena, Åsa, Milla och Lotta där och att få pilla på lite roliga burkar i butiken efter den intressanta föreläsningen. Några burkar följde med mig hem. Kanske är det dags att ta tag i smoothie-skapandet igen. Gott, kul och bra för kroppen.

 

  • Så kul att se dig efter en låååång sommar! ….och jag gillar också Blueberry och….MacBook, iPhone, iPad Shuffle och iPod Nano….hade jag visst hemma, ja. :D

    Helena

    September 7, 2011

  • Jag är också ett Blueberry-fan. Men det finns ju inget här i Linköping :( Får helt enkelt åka till Stockholm snart igen!!!

    Ida

    September 8, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment