Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Torekov – den långa versionen.

Nu har jag landat hemma i Stockholm och försöker smälta helgen som varit. Först och främst vill jag rikta ett stort tack till Sara, Åsa, Jessica från Bloggar om träning och Annelie samt Torekov Hotell who made it all happen!

Jag misstänker att, om ni har kikat runt på de andra bloggarna, ni redan upptäckt att det har öst idel lovord över den här helgen och jag kan inte annat än hålla med. Ni som missade det här, missade verkligen något! Torekov Hotell, som var en ny bekantskap för mig, har tagit väldigt väl hand om oss, vi sov gott i supersköna sängar, åt lite väl god mat, både till frukost, mellis, lunch, afternoon tea, middag och brunch, vi spaade både inne och ute, i både varmt och kallt vatten, vi blev bjudna på massage och blev överhuvudtaget väldigt väl bemötta utav hela hotellet. Det var så pass trevligt att jag lämnade hotellet med ett presentkort jag köpte åt min moster till hennes 50:års present. Gott betyg med andra ord!

 

Sara, Åsa, Jessica och Annelie hade i sin tur också styrt ihop ett kanonprogram, med allt från piloxing till powerstrip, morgonlöpning och Nike traing for runners. Bara för att nämna en del. Dessutom lämnade vi hotellet med tre goodiebags proppfyllda med träningskläder, antioxidanter, krämer, proteinpuylver och jag vet inte allt. För att göra dte enkelt för mig snor jag Saras tack-lista rakt av. Tack:

Röhnisch för kläder och vattenflaska

Go 4 Life för torkade bär och superpulver

Nike för kläder

Merrell för bland annat kläder

Pome för dryck med massor av antioxidanter

Zo’HotZo’Cold

Fitness Magazine för träningsdagboken

Scandinavian Fitness Festival för biljetter

Holistics för proteinpulver och andra nyttiga droppar

Maria Åkerberg/Dermanord för sköna spa-produkter

Decubal för produkter för torr hud

Seger för träningsstrumpor

Nivea för deodorant och lotion

Resorb för vätskeåterställare

Toy för tuggummin

Pepsodent för friska tänder

Verum för produktcheck

och LdB för hudcréme.

 

Systrarna Annica och Annelie Bottne i slamp-pose.

Vi var ett väldigt bra gäng på 11 personer, de flesta bekanta ansikten för min del, men en del nya. För mig vra sällskapet minst halva behållningen med hela helgen och det kändes fint att få dela den här helgen med tio andra likasinnade. Jag var också väldigt glad över att jag lyckades lura med min sambo, som också var den enda i gänget utan blogg. Stämningen var god under hela helgen och vi skrattade, svettades, pratade, spaade och njöt tillsammans. Jag kom hem varm i hjärtat, boostad utav fina vänner. Tack tack, tusen tack för det!

Hela gänget redo för trerätters lördagsmiddag. Jessica, Annelie, Sara, Kenth, John, Åsa, Annica, Emil, Ida, Annica och jag!

Min bordskavaljer Kenth funderade vad vi fått till dessert..


Åsa och Annica njöt av bland annat goda scones på lördagens afternoon tea.


Tappra löpare som sprang backpass när vi andra spaade.. Min sambo John, Ida, Sara och Kenth.

Torekovs sous chef gjorde en smoothie med rabarber, laktosfri vaniljyoghurt, kardemumma, citron och vaniljproteinpulver från Holstics som var helt sjukt god.


Kenth höll i löppassen.


Skåneleden bjöd på vackra vyer.


Jag och superkvinnan.


Emil och Sara njuter in i det sista.

Hela härliga gänget!

 

För mig var den här helgen minst sagt behövlig, som att rensa kropp och själ från gammalt skräp och fylla på med nya intryck, ny energi och nya bekantskaper. Jag är så glad över att jag var med, att min kropp ställde upp så fint under nästan alla pass och att jag fick uppleva alltifrån skratt till tårar (när jag blev så berörd under Jessicas bodybalance att tårarna kom, det var väldigt mäktigt.)

Jag kommer bära med mig den här helgen i hjärtat ett bra tag framöver och det är nog det bästa betyg som går att få.

 • Tack själv Ella, det var riktigt roligt att lära känna dig i John :)

  Annelie

  June 14, 2011

 • Åh vad det ser ut som att ni haft en bra helg! Jag var sååå nära att åka men upptäckte att tågbiljetten hade kostat mer för mig än själva helgen… Men eftersom ni hade det så bra så räknar jag med att det blir fler gånger och då SKA jag vara med!!

  PS: Tack för vinterna som kom på posten igår! :)

  Ulrika

  June 14, 2011

 • Vad kul ni verkar ha haft det, och så god mat ni har ätit

  *lite avundsjuk haha

  Sofie

  June 14, 2011

 • Hej,

  Oh, vad härligt det såg ut, och roligt! Riktigt avis :)
  Verkligen förena nytta med nöje.

  Andrea

  Andrea

  June 15, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment