Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Spännande.

Nu blir det PT-träning. Superkul och nervöst.

  • Hurtiga morgonmänniska ;)
    Jag har en liten utmaning på gång. För mig är det dags att göra slut med sockret. Det hela började igår. Jag är så fruktansvärt trött på att alltid vara sugen och överäta. Jag är också 180 cm, väger någonstans mellan 74-77kg men saknar mitt lite mer vältränade jag. Kosten i övrigt är det inget fel på, det är bara sockret som sätter sina spår. Häng med du med! I 21 dagar (från och med igår i och för sig) håller jag upp helt från allt vad socker och lightläsk heter. Hoppas fler hänger på!

    Sara

    May 10, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment