Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Femrätters mitt i veckan.

 


Grattis Sara till din vinst i vår lilla inofficiella tävling! Idag fick hon sin vinst i form av en hejdundrande femrättersmiddag som endast blev fyra rätter då våra magar sa bestämt nej till ytterligare en rätt. Ögonmåttet var inte att lita på när det kom till hur mycket (lite!) mat det ska vara i varje rätt för att man ska orka alla fem..

Jag tycker att det är roligt att hitta på lite egna recept och konstellationer, framförallt om man får tallriksservera. Första förrätten blev väldigt bra! Fest mitt i veckan är inte tokigt alls. Men någon femrättersmiddag lär det dröja tills det blir igen..

  • tack för middagen, jag är fortfarande mätt. och har vitlökssmak i munnen… ;)

    Träningsglädje

    May 5, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment