Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Superträna.

Eftersom jag har en svag fot, så försöker jag komma ihåg att göra tåhävningar när helst jag kan. I busskön, i affären, på rasten i skolan, när jag väntar på något/någon, när jag står, när jag borstar tänderna. Osv.

Det är att superträna. Att stärka sin kropp med små enkla medel som varken tar tid eller kräver så mycket utav en, mer än att man kommer ihåg och orkar genomföra. Saker vi alla kan superträna är just tåhävningar, balans genom att stå på ett ben, snabba stretchövningar, rörlighet osv. Sitter man mycket framför datorn kan små enkla “dra bak skulderbladen”-övningar och att regelbundet räta på ryggen, göra underverk.

Det bästa med den här formen av träning, är att den ger resultat snabbt och den gör stor nytta. Superträna du också!

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment