Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

En förträfflig kväll.

Det var en fin kväll igår. Filmen vi såg igår, Limitless, som jag tror har premiär i dagarna, tyckte både jag och min fina vän Lina var riktigt bra. Sen på vägen till Gallerian för fest i Pumas butik gick vi förbi kungsträdgården där de japanska körsbärsträden stod i full blomning. Det var så oerhört vackert! Sommarkänslorna svallade verkligen.

Väl inne på Puma var det knökfullt och även om vi var rätt sugna på ett spel pingis, så höll vi oss mest stilla på ett och samma ställe, för det var alldeles för trångt för att gå omkring. Vi ledsnade ganska snabbt och gick till Vapiano där vi båda beställde en helt egenkomponerad sallad med ruccola, körsbärstomater, mozzarella, parmesan och parmaskinka. Ljuvligt gott!

På promenaden på vägen hem från gamla stan var jag lycklig i hjärtat, vattnet lågt blankt och stilla i riddarfjärden stadshuset lyste vackert och när jag gick längs norrmälarstrand såg jag alla ljus från södermälarstrand speglas i vattnet. Så vackert att det nästan gör ont.

Idag måste jag skriva klart min hemtenta, vilket innebär att sitta inne och plågas när vädret verkligen ropar på en. Men måste man så måste man! Håll tummarna.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment