Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Löparrygga?

Jag behöver dricka vatten när jag springer längre sträckor men är måttligt förtjust i vätskebälten. Har aldrig sprungit med löparrygga men är rätt sugen på en. Men hur stor ska man ha? Vilka är bäst? Camelbaken nedan är en 2 liters, är det för lite?

 • Om du tänker på att börja fylla på kroppen med vätska redan dagen innan så räcker det bra nog med den 2 liters ryggsäck =) Jag har för mig att man bör försöka få i sig knappt en liter / timme man är aktiv =)

  Bella

  March 29, 2011

 • Jag har en Camelbak som rymmer 1,5 liter och den kommer man långt med. Men den är bara för vatten. Den på bilden verkar rymma en del annat jox också eller ser jag fel? Jag skulle satsa på en så minimal rygga/Camelbak som möjligt. Sjukt oskönt att springa med ryggsäck eg. I min kan man ha vatten o typ lite bars!

  Erika

  March 29, 2011

 • om du bara ska använda den för vätska så räcker en liten, 1,5 till 2 liter. Jag har en sån, men vill använda den till att springa hem från jobbet också och då är den en aning liten…

  Keron

  March 29, 2011

 • Om jag skulle köpa en rygga idag skulle det bli en Nathan eftersom den har smarta ficklöpningar och är typ som en väst. Camelbakken sitter bra och sådär, men jag saknar lättåtkomliga fickor!

  Träningsglädje

  March 29, 2011

 • Tack gulliga du för kommentar hos mig!
  Jag har en Nathan på 2 liter, jättenöjd med den men det tog ett par pass att vänja sig. Nu vill jag inte vara utan på långpassen!

  Pladuska

  March 29, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment