Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Bodybalance och knasigt huvud.

Visst kom jag upp imorse, även om det var en pärs. Jag somnade sent och såhär i efetrhand hade dte kanske varit bäst för min kropp att strunta i morgonträningen och ge den lite mer sömn istället. Men det är lätt att vara efterklok.

Bodybalance var det länge sen jag körde och jag insåg imorse att jag både gillar och ogillar konceptet. Det är både bra och dåligt att få lite av allt. Bodybalance är bra för att den får med lite av allt, coreträning, balans, rörlighet, stillhet och styrka. Bodybalance är dåligt för att man tränar allt litegrann men blir inte riktigt bra på något och har inte tid att fördjupa sig i något specifikt. För mig gick solhälsningarna för snabbt och jag hittade inget flow. Men balansdelen var riktigt bra, även om min balans inte är vad den borde. Eller kanske just pågrund av det. Jag kände hur välbehövligt det var. Balans är en sån där typisk grej som jag blir dålig på när jag inte tränat fokuserat på ett tag. Blir min core svag så trillar jag omkull när jag står på ett ben.

Typ.


Hade lite bättre balans i somras.

Passet gick snabbt och jag väldigt glad över att ha min syster på mattan bredvid mig. Jag är så stolt över henne, på alla sätt och vis. Jag lämnade passet med en skön känsla. Det tråkiga i kråksången är dock den här huvudvärken som exploderade i mitt huvud efteråt. Jag hann till min psykolog och hann hem innan det blev som värst. Inte ens efter två ipren så släppte den och jag föll helt utmattad i sömn och sov i tre timmar mitt på dagen. När jag vaknade hade huvudvärken inte släppt. Den strålar på höger sida av huvudet och jag känner mig bitvis feberfrossig.

Men jag känner mig ändå inte sjuk, utan bara huvudvärkig och eländig.  Nu känns det dock bättre men jag tror nog att det får bli ett samtal till doktorn för att se om det är något konstigt med mitt huvud. Eller så är det bara omställning utav dygnsrytm och väder.

 • Ella! Har du provat Treo?? Det är ibland det enda (och enkla) som funkar på mig.

  Lisa

  March 30, 2011

 • Det kanske är migrän?
  Receptfria piller som hjälper bra mot min huvudvärk är Eeze.

  Maria

  March 31, 2011

 • Trist med huvudvärk! :( Jag hade huvudvärk ganska ofta förr och på gymnasiet upplevde jag mitt första migränanfall som varade i flera dagar. Sedan jag lade om kosten har jag inte haft huvudvärk en enda gång, och det är snart fyra år sedan.

  Dessi

  March 31, 2011

 • Tack för alla tips, jag testar allt för att se om jag hittar något som hjälper!

  ÄtaTränaKämpa

  March 31, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment