Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vägning, vecka 7.

Vikt: 111,7 kg  – 0,2 kg (sammanlagt – 21,3 kg)


BMI:
34,5

Mage vid naveln: 100 cm -3 cm
Midjemått:
93 cm -1 cm
Höft: 108 cm -0 cm
Under byst:
96 cm -0 cm
Höger lår:
69  cm -1 cm
Vänster lår:
68 cm -1 cm
Höger arm:
37 cm -1 cm
Vänster arm: 37 cm -0 cm

Man kan väl inte direkt snacka om ett viktras..haha. Men jag får vara jättenöjd med två hekton också även om jag känner mig frustrerad. Å andra sidan, förra veckan avslutades med en kakdag, så det kanske inte är så konstigt. Jag tar det som det kommer, minus är i alla fall åt rätt håll. Förresten var ju måttbandet väldigt snällt idag och det är ju ett tecken på att det går som det ska.

Apropå något helt annat. Min kropp är faktiskt helt fantastisk.

 • Klart att din kropp är fantastisk! Kram. Ska vi ses snart?

 • Japp din kropp är amasing! Det finns ingen som är som den. Bra jobbat med att förlora tre cm i midjan=)

  Ellinor

  February 15, 2011

 • Återigen – jag tycker verkligen att man ser skillnad! Gäller att inte stirra sig blind på vågen (lätt sagt svårt gjort… själv har jag en mkt osund relation med vågdjävulen för tillfället)…

  Kram på sig,
  Carin.

  Carin

  February 15, 2011

 • ..och förresten så är jag grymt avis på din platta mage! Snyggt som tusan! :D

  Carin

  February 15, 2011

 • Vad duktig du är! 0,2 hekto hit och dit, i cm ser det ju väldigt bra ut!

  Danielle

  February 15, 2011

 • Jag tycker du är duktig. Det är starkt att se det som att minus är minus och minus är bra och inte gå upp i taket.
  Men om jag får föreslå en sak så tycker jag att du i dina veckovägningar ska ta upp ditt nästa viktmål och vad belöningen blir varje gång, som en påminnelse om vad som kommer härnäst. En positiv sporre liksom. Det skulle sporra mig tror jag :)

  Sara

  February 15, 2011

 • Bra jobbat. Man får se till helheten och inte haka upp sig på enstaka invägningar. Kroppen kan ju spela en ett spratt ibland. Det viktiga är ju dock att man tappar över tiden. Det verkar du ju göra. :)

  Tack för trevlig läsning.

  Mvh Dennis aka Nykropp.se

  Nykropp.se

  February 16, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment