Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vägning, vecka 6.

Vikt: 111,9 kg  + 0,5 kg (sammanlagt – 21,1 kg)


BMI:
34,5

Mage vid naveln: 103 cm + 2 cm
Midjemått:
94 cm -0 cm
Höft: 108 cm -1 cm
Under byst:
96 cm -4 cm
Höger lår:
70  cm -1 cm
Vänster lår:
69 cm -0 cm
Höger arm:
38 cm -1 cm
Vänster arm: 37 cm -0 cm

Fy tusan vad tråkigt det är med plus, även om jag i det här fallet vet att det beror på mens, så är det sjukt trist. Däremot ser jag fram emot nästa veckas vägning istället. Måtten har iaf minskat, förutom kring magen. Så det är väl ett tecken på att det hela är på väg åt rätt håll. (Sen har jag tjuvvägt mig en gång i veckan, innan mensen och då var det mycket trevligare siffror på vågen!)

 • Ja, plusset kring magen trots en bra vecka förra veckan visar ju rätt tydligt på att det är mens-svullnad som är boven och inget annat. Som sagt, blir desto roligare att kolla resultatet nästa vecka då bara :-)

  Millis

  February 7, 2011

 • Jag tycker att man ser skillnad om inte annat! :D

  Kramen

  Carin

  February 7, 2011

 • Håller med, plus på vågen kan man vara utan men tycker du är superduktig ändå och håller tummarna för ett minus nästa vecka!

  Hur är det tänkt att du ska göra med maten vid viktnedgången? Som vanligt eller något speciellt?

  Malin I Form

  February 7, 2011

 • Åh, typsikt! Läser din blogg varje dag, och nu känns det nästan som att det var MIN våg som visade plus. Vill bara tacka för en inspirerande och bra blogg. Jag har gått ner från 81 till 63 kg på mina 174 cm, och nu stött på ett nytt problem: Hur vet man när man ska sluta? Och tänk om jag går upp allt igen?!

  lyxproblem, kan man tycka, men det är faktiskt rätt jobbigt. Jag vet att det är sjukt, men det är inte så långt till ett BMI under 19 och tänk att en gång i livet kunna titulera sig “underviktig”.

  maja

  February 7, 2011

 • Bra kämpat

  Kaffehörnan

  February 7, 2011

 • Bra kämpat och du ska se det där lilla pluset är den röda som är boven.
  För göra som mig, glömma denna veckan och satsa på nästa ;)

  Hanna

  February 7, 2011

 • Ja, den där jäkla mensen ställer till det! De andra måtten ser ju dock bra ut så det kommer nog bli ett bra resultat nästa vecka!

  Hejja!

  Danielle

  February 8, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment