Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

PT sökes?

Jag inser att mitt förra inlägg kan ha låtit en aning deppigt och negativt. Det var visserligen skittrist att känna att kroppen var som en ojämn maskn där vissa delar (muskler) kändes splitternya och väloljade, medan andra delar helt klart hade rostat ihop.

Men, jag tycker ju egentligen att styrketräning ÄR roligt, precis som ni kommenterade så får man snabba resultat när man tränar styrka. Jag behöver bara lite mer struktur och fokus i min styrketräning. Jag behöver ett upplägg att följa.

Egentligen skulle jag vilja börja träna med en PT igen. Jag trivs verkligen med att träna med PT. Mitt problem är ju att min gamla PT slutat på SATS och om jag vill fortsätta med honom så hänvisas jag till uteträning eller träning på ett gym i Årsta, som jag i sådant fall också bör ha träningskort på. Det är inte helt optimalt.

Det skulle iofs vara roligt att träna med en annan PT, men då kan vi börja snacka om att ha ett jobbigt val framför sig. För hur vet man vem som är bra? Jag vill hitta en PT som har lång erfarenhet, är kunnig inom både kost och träning och som har en djupare helhetssyn på kropp, själ, hälsa och träning. Dessutom känner jag att mitt fokus är att bli stark inifrån och ut och måste ha en PT som verkligen börjar från början och bygger upp mig steg för steg med superstrikt teknik och som kan anpassa träningen efter min kropps styrkor och svagheter.

Ja, ni hör ju. Om ni har  något förslag, bring it!

  • Antonia Villanueva. Träffade honom genom Scandscape och vet att Frida (Fridfullt) har kört med honom. Jag har själv varit sugen. Tror han håller till på Sportlife.

    Erika

    February 19, 2011

  • lycka till. som att leta efter det snyggaste höstrået i en höstack. varför kontaktar inte du han som du tjatat på mig att kontakta?? (som jag mailade igår by the way)

    Träningsglädje

    February 19, 2011

  • Jag tipsar återigen om Kristine Symreng på SATS Stadshagen som jag har kört PT-timmar med. Det borde ju vara hyfsat bra läge för dig. Hon är även legitimerad nutritionist (eller dietist, vad är skillnaden?) och tränar själv löpning och skidor. Jag tycker hon är jäkligt bra, men smaken är som baken….

    Russin

    February 19, 2011

  • Conny på Sats Hötorget, Anna på Sats Regeringsgatan, Lina på Sats Zenit.

    Alis

    February 19, 2011

  • Jag har inget bra förslag (eller jo, jag vet en jättebra tjej på Bromma Träningscenter men det kanske inte är aktuellt?), men jag tänkte snart börja träna med PT på Sats Sundbyberg. Vet du någon bra där? Jag hade också sett ut “din” gamla PT, jag gillade hans CrossTraining-pass, men dumt nog slutade han. Annars har jag inte varit så mycket på Sats Sundbyberg så jag vet inte hur så många är.

    Anna

    February 19, 2011

  • Hejsan!

    Jag kan varmt rekommendera Katarina Woxnerud – du kan läsa mer på hennes sida – http://www.woxnerud.se. Hon håller till på http://www.bodiesinmotion men du behöver inte träna där i övrigt för att anlita henne. Det gör inte jag i alla fall. Har du frågor så fråga mig – jag tränar med henne! Den funktionella träningens drottning! :-)

    /Snigel

    Snigel

    February 19, 2011

  • http://www.bodiesinmotion.se skulle det vara!

    /Snigel

    Snigel

    February 19, 2011

  • Cissi

    February 20, 2011

  • Takkei på kungsholmen råkar ligga ca 50 meter från mitt nya hem!

    ÄtaTränaKämpa

    February 21, 2011

  • Shit jag glömde ju den bästa! Göran på Friskis & Svettis. Jag vet, kan inte låta mer ohett haha men jag lovar, lovar att han är totalt grym. Min all time favourite. Ulrika med Träningseffekt kan intyga. Åh, jag vill också ha en PT!

    Erika

    February 20, 2011

  • Antonio (min PT) kan jag rekomendera. Han är PT, nutrionist och studerat mental träning bla. NLP. Men han får du mental träning, kost och träning. Boka en konsultation (tror den är kostnadsfri) för att känna av han. Du behöver inte ha kort på Sportlife för att träna där med han och det är lite folk där vilket jag gillar! Annars är Omid på Mind over Mater mycket bra! Eller “kändistränaren” Andreas Öhlund som är expert på ryggont och liknande. Dem finns också på Sportlife.

    frida

    February 20, 2011

  • Tack alla för era tips, jag har kollat upp varenda en av dem ni har tipsat om och kommer höra av mig till några av dem. Tack, ni är bäst!

    ÄtaTränaKämpa

    February 21, 2011

  • Maria Ulander, SATS Stadshagen. Bästa instruktören någonsin som också jobbar som PT. :)

    Eli

    February 23, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment