Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Hawaii.

Om fem timmar sitter jag i en bil på väg till Arlanda. Om åtta timmar sitter jag på ett flygplan på väg till Hawaii. Om mer än ett dygn landar vi på Hawaii. Det kommer bli underbart.

Min förkylning har nästan lagt sig, jag har kurerat mig som en dåre hela veckan. Dagens naprapatbesök hos imponerande AnnaCarin har givit mig pekpinnar att jobba utefter. Jag måste bli smidigare och starkare. Yoga-dvd är därför med och jag ska superstretcha underkroppen och stärka bålen.

AnnaCarin är förövrigt en aspirerande kandidat för att bli min nya PT. Jag gillar hennes tänk.. Väldigt “inifrån och ut”.

Men nu alltså, Hawaii. När jag kommer tillbaka om två veckor så hoppas jag ha insupit värme och kärlek från mina sju medresenärer och från solen. Jag hoppas att vågen visar minus, att jag har tränat många roliga pass. Att jag har hunnit blogga, både här och på Hawaiibloggen. Jag hoppas min nya blogg kommer vara startklar, den kommer ligga på den självklara adressen http://atatranakampa.se och då är jag en del av bloggarna på sidan Bloggar om träning. Jag hoppas jag är en aning solbrunare. En aning lugnare. Jag hopaps jag är redo för tentan som väntar mig och att jag har hunnit läsa en hel dle böcker.

Men mest av allt hoppas jag att jag har haft tid att bara vara och njuta av nuet. Huset vi ska bo i ser ju helt klart lovande ut..

Kehena hus nummerKehena hus nummerKehena hus nummerKehena hus nummerKehena hus nummerSand Floor Meditation Room - Kapoho Vacation Rental

  • Ohhh loooord!

    Samtidigt som jag är galet glad för din skull känner jag samtidigt att min ansiktsfärg antar en grön nyans! Skriv mycket i bloggen om dina upplevelser så att vi andra får uppleva allt det där härliga genom dig.. & framför allt NJUUUUUT!

    Kramar Carin.

    Carin

    March 1, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment