Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Obekväm i kroppen och lördagsvägning.

Jag skrev igår om att återuppta viktnedgången och att mitt mål är att först och främst komma under 100 kil. Jag printade även ner en lsta med skäl, varför jag vill gå ner i vikt. Vissa av dem är jag inte så “stolt” över, vissa som jag vet har med andra saker än vikten att göra. Men jag kände att det fanns en vikt utav att vara ärlig. Hur bra eller obra vissa skäl må vara, så finns de där och är mer eller mindre ett skäl till att jag vill gå ner i vikt.

För jag vill gå ner i vikt.

Sen jag, för någon månad sedan, började surra med mina tankar hit och dit kring min viktnedgång och lade ner vägningarna tills vidare, så har jag gått upp några kilon. Jag har vägt mig, inofficiellt kan man säga och jag känner mig oerhört obekväm med hur det ser ut på vågen. Jag känner mig om möjligt ännu mer obekväm med hur det ser ut i spegeln. Jag vill helst stoppa huvudet i sanden och bara ignorera det faktum att något måste göras, men jag har en sida inuti som vet bättre och som säger att det inte finns något att känna skuld över. Inget att ha dåligt samvete över och inget att bestraffa sig själv över. Vikten är som den är, livet är som det är. Jag kan bara göra något åt idag och framåt, det som hände igår hände av flera olika anledningar och ja kan inte förändra det i vilket fall. Så ingen mening med att slå knogarna blodiga mot väggen.

Så. Det är dags att börja väga sig igen. Imorse stod vågen på 110,2 kg. Inte så kul, men nu är det som det är. Nästa vägning blir måndagen v. 50. Lugnt och fint.

Nu är jag uppklädd, ska se Capricen i Uppsala och äta middag på Vill Anna. Life goes on. Men beslutet känns bra i hjärtat.

 • kos deg med middagen :D

 • Det är inte lätt det här med vikten. Har själv gått ner 40 kg (Xtravaganza) är så rädd att gå upp igen nu när man äter vanlig mat igen. Men jag hejar på dig, skall du veta. Bamsekram

  Tweety

  December 4, 2010

 • vi är många som hejar på dig ella!

  Träningsglädje

  December 4, 2010

 • Kram!

  Sophia

  December 4, 2010

 • Åh så störande med siffrorna! Du är så BRA som inte låter obekvämlighetskänslan smitta hjärnan. Visst hänger kropp och psyke ihop, men ibland får man se till att de får en liten paus från varandra…

  Heja dig!!!!!

  AC

  December 5, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment