Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Nu kan det bara bli bättre!

Idag fick jag sällskap av sambon när jag stack ut och sprang. Vi styrde ner till sjöarna, även om jag kände att det kunde vara dumt att springa en runda som jag vet exakt hur snabbt (32:30) jag sprungit när jag har sprungit mycket. Ni som läst bloggen ett tag vet ju att jag har brottats med prestationskrav med just löpningen, att jag har svårt att acceptera en sämre tid. Jag vill helst att varje löppass ska ge mig personbästa, ganska ohållbart.

Idag hade jag inte tänkt att springa hela sträckan. Jag har ju precis dragit igång löpningen igen och jag vill vara lite försiktig med foten. Men det kändes bra och när det inte kändes bra, så var det benen som var trötta, inte foten. Det var lite småhalt och tungt, men min sambo såg ut som om han var ute på en söndagspromenad, när jag själv höll på att avlida. Det är tungt att vara tung och springa. Men jag vet ju att det kan vara lätt också. Trots att jag kände mig rätt slut, så fick jag till en fin spurt på slutet och jag kände mig väldigt nöjd med mig själv.

Idag tog min indexrunda 39 minuter, men då klockade jag en lite längre bit. Så jag skulle tippa att jag är fem minuter långsammare lite knappt, vilket väl inte kan anses som så tokigt med tanke på utgångsläget för dagens pass. Härligt, nu kan det bara bli bättre!

Tid: 39 min
Maxpuls: 194, 96%
Snittpuls: 168, 83%
Kaloriförbrukning: 554 kcal

När vi kom hem roddade jag ihop en ljuvlig räksallad och gav min kropp och själ ett löfte. Nu får det vara nog med mat/skräp som är dålig för kroppen. Sista tiden har varit ovanligt dålig på mat fronten. Jag har givit min kropp saker som den inte velat ha och jag känner hur den riktigt skriker och ber efter riktig mat. Jag måste boosta mig själv med mer näring nu. Det ska vara ren, färggrann mat för kropp och själ. Näring kort och gott!

 • vilken bra inställning, både om löpningen (man kan och ska inte vara sitt P.B hela tiden!!!) och med den där bilden så ser jag att du har fått en perfekt nystart med god o näringsfylld mat..
  Stor kram från mig

  Sofia Stiernman

  December 13, 2010

 • Ett riktigt bra konstaterande, “Nu kan det bara bli bättre”. Ett underbart lite citat som borde användas oftare av de flesta :)

  John

  December 14, 2010

 • känner igen strävandet efter PB efter varje löprunda. Klokt citat av en klok tjej! :)

  fine

  December 14, 2010

 • Du får se till att inte springa såna rundor som du vet hur lång tid de ska ta, ta en extra sväng runt kvarteret eller nåt!

  Keron

  December 14, 2010

 • Tack Ella, nu fick jag ett litet löpsug igen kände jag..ska nog ut på en runda :)
  Tack för din kommentar hos mig, det är inte lätt alla gånger att få skallen dit man vill!
  Hade gärna hakat på Stockholms halvmara förresten, men nu valde jag Kungsholmen runt ist, för att undvika höstförkylning igen..!

  Katten

  December 14, 2010

 • Åh, härligt med löpningen! Och med maten. Jag tror, faktiskt, att jag kan säga att jag vet PRECIS vad du menar!

  Just nu längtar jag efter krispiga grönsaker, sammetslen avocado, spänstiga räkor, knasprig paprika, smakrik spenat och söta tomater. Det blir salladslunch från plockihopstället tvärsövergatan idag. Det hör jag det.

  Har också funderat över halvmaran, men hm, nä, tror inte att det är riktigt läge för den löputmaningen just nu. Efter Broloppet 2000 (väl?!) lovade jag mig själv att A L D R I G springa 2,1 mil mer. Men sen något år tillbaka är jag faktiskt SUGEN! : )

  AC

  December 15, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment