Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Mitt mål.

Jag håller på att skissa på en plan. En plan för att nå mina mål. Det kommer förmodligen inte gå så snabbt. Men huvudsaken är att jag går åt rätt håll, i rätt riktning. Att jag vet vart jag ska.

Jag ska först och främst under 100 kg. Det får bli mitt ordentliga första huvudmål. Det är inte mitt slutgiltiga mål. Men just nu är det bara under 100 kilo jag tänker fokusera mig på.

Det kommer komma en utförlig plan, jag har tänkt att sätta igång med vägningarna igen, men jag tror inte att de blir lika ofta, som de har varit tidigare. Kanske varannan vecka? Men plan och upplägg kommer, samt andra verktyg jag kommer ta till hjälp framöver.

Tänk att väga under 100 kilo, det gjorde jag sist någon gång i tonåren..

 • KÄMPA !!! =)

  Daniella

  December 3, 2010

 • Ska bli spännande och följa din väg :)

  Sandra

  December 3, 2010

 • Lycka till! Kämpa på! Jag ska också försöka hänga på ditt tänk. Mitt mål är detsamma, under 100. Jag väger ungefär som du, lite kortare, lite mindre tränad, men annars rätt lika. Jag vet precis, men så svårt det är ändå. Under 100 hade varit fantastiskt…..

  Fia

  December 3, 2010

 • Jag såg tvåsiffrigt för första gången förra veckan och det var lääänge sedan kan jag säga. Det var dessutom med god marginal, så det känns väldigt bra.
  Nu vill jag bara bli frisk också så jag kan träna igen, så ska jag förhoppningsvis se en åtta som begynnelsesiffra inom en snar framtid :-)

  Millis

  December 3, 2010

 • Tror det är bra att ha ett mål att fokusera på. Skönt att du är på banan igen efter att funderat på vad du vill och var du är på väg.

  Hejja hejja!! :)

  Mina

  December 4, 2010

 • Kämpa på tjejen! Delmål är grymt viktigt och man blir så nöjd när man kommer dit och kan bocka av (precis som du gjort, och kanske fortfarande gör? :) ). Även att delmålen är realistiska och slutmålet också känns realistiskt tror jag mycket på.
  Jag VET att du kan bara du vill, vi har alla svackor och jag tror nästan det behövs. Man behöver “landa” en stund för att sedan sätta fart på det igen.

  Nu kämpar vi mot ett halvmarathon, det är inte en kort sträcka, men självklart kommer vi (både du och jag och alla andra) fixa det! =)

  garwl

  January 28, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment