Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Lucka 8 – Min önskelista

Varje dag under december kommer jag öppna en lucka till mina minnen, tankar och åsikter. Kanske lär ni känna mig, personen bakom den här bloggen, lite bättre under resans gång.  Idag skriver jag ett öppet brev till tomten och berättar vad jag önskar mig till jul.

Hej tomten, jag har förstått att du läser min blogg regelbundet och nu kikar här för inspiration till årets julklappar.

Jag vill inte göra dig besviken, så här kommer en fin liten önskelista.. (Vi vet ju alla att jag önskar fred på jorden, mat till alla svältande och sådana där fina saker. Att jag vill att mina nära och kära och jag håller oss friska är också en sån där härlig önskan. Men över till det mer materiella!)

Stickad mössa CRW från Hööks. Perfekt för att hålla huvudet varmt under kalla vinterdagar i stallet.

http://www.slojd-detaljer.se/Assets/ProductImages/Large/1368/1368_01.jpg

Akrylfärger i stora tuber, any kind. Jag ska försöka väcka liv i min konstnärstalang. Och till färgen får det gärna komma lite penslar och ett stativ! Jag har målat en del fint i mina dagar faktiskt. Kanske något fint till nya lägenheten. Allt konstnärligt och pyssligt gör gott för själen.  En glad själ är himla trevligt..

Långa löpartights med snygga detaljer. De här tex, MXDC här på Shapemeup.
Fast mer praktiskt vore ett par vinterfodrade till.

Ett par walkingskor som är vattentåliga. Tex ASICS Gel Arata GTX från Löplabbet.

Icebug - Mr Bug

Ett par Icebugs! Så att man kan både gå och springa trots is och halka.

Thalia Two-In-One Women’s Sports Top, en snygg tränings/danstopp från Nike.

Smink! Jag behöver piffa upp min sminkväska lite, men hur kul är det? Älskar Make Up Stores grejer. Ett rött läppstift vore ju också en höjdare.

Klicka för att stänga fönstret

En snygg portfölj. I need!

Det här sjukt snygga understället från Craft (och jo, det är snyggare i herrmodellen)

http://www.fudogsaipan.com/store/images/uploads/bronze_horse.jpg

Och sen för dem med sjukt mycket pengar, jag vill ha en stor järnstaty utav en häst.

Sen har jag säkert glömt massor, men nu har ni, eller alltså, jag menar tomten, något att jobba med..

 • Shit, vad mycket bra grejer. Kunde sno en hel del grejer till min egen lista :-)

  Millis

  December 8, 2010

 • Jag blev kär i den mössan, synd att den var slutsåld :(
  Fast ett par Icebugs skulle inte vara helt fel. Hoppas tomten vet hur snäll jag är ;-)

  Sussi

  December 8, 2010

 • Tjohoo var har du grävt upp portföljen? grymt snygg! Sån vill jag med ha! :D

  doofie

  December 8, 2010

 • […] Ella på bloggen ”ÄTA TRÄNA KÄMPA” är en av många med adventskalendrar på sin blogg. Varje dag presenterar Ella lite fakta om sig själv. Igår presenterade hon sin bästa träningskompis, pulsklockan och iPoden, och idag visar hon sin önskelista. […]

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment