Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Lucka 21 – I min träningsväska

Varje dag under december kommer jag öppna en lucka till mina minnen, tankar och åsikter. Kanske lär ni känna mig, personen bakom den här bloggen, lite bättre under resans gång.

Det är rätt ofta jag sticker till gymmet utan träningsväska. Jag byter om hemma, tränar, drar hem och duschar.

I min träningsväska, en sån där svart från SATS ligger det en drös med tveksamma grejer dock. Alltid när jag ska dusha/byta om på gymmet och har den med, så får jag botanisera bland alla möjliga burkar, flaskor, krämer och hårprodukter (glasögonfodral!) som jag mycket sällan ens använder. Jag tror att jag har fyra olika deodoranter i väskan tex. Fyra!

Jag tycker förövrigt att min väska är i perfekt storlek, även om jag ibland sneglar lite på alla de snygga väskor som finns.

(Annars har jag haft sån träningsvärk under dagen, att jag trodde att en muskel gått av när jag vaknade imorse.. Nu befinner jag mig på landet i ett svinkallt hus, klockan är tre, jag ligger ihopkurad ensam i sängen och jag kan inte känna min näsa, så kallt är det. -21 grader ute. Om jag fryser ihjäl inatt, minns oordningen i min träningsväska.)

  • hallå? skriv ett livsmeddelande så att vi vet om du överlevde natten eller ej! du får köra igång den där kaminen! eller lägga dej i jacuzzin???

    Träningsglädje

    December 22, 2010

  • Du råkar inte vilja sälja din SATS väska? Har letat efter en hur länge som helst och vill verkligen få tag på en. Du kan ju höra av dig om du är intresserad. Kram

    Evelina

    February 7, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment