Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Lucka 14: Dagens träningsoutfit.

Varje dag under december kommer jag öppna en lucka till mina minnen, tankar och åsikter. Kanske lär ni känna mig, personen bakom den här bloggen, lite bättre under resans gång.  Idag bjuder jag på dagens träningsoutfit.

Dagens pass var ett lite oengagerat, 45 minuters styrketräning på Sats Södra station (fasen vad kallt och konstant blött deras golv i damernas omklädningsrum är, ogillar skarpt!). 45 minuter som inte kändes särskilt kvalitativa då, men såhär efteråt känns det bra att jag fick in passet ändå.

Dagens träningsoutfit då? Jo, jag var rätt stilig på gymmet idag. Jag hade en av mina favorittoppar på mig. Den är lila även om den på bilden ser blå ut, från Nike och min favorit eftersom den sitter perfekt, är snygg och framförallt i ett dri fit material som är mycket skönare än andra funktionsmaterial. Löparbyxorna kommer också från Nike, men de är lite för låga för att de ska vara helt optimala. På fötterna har jag löparstrumpor från Löplabbet och ett par skor från Reebok. Under har jag en sporttopp från casall och min pulsklocka/pulsband från polar. Riktigt kittad var jag!

 • Älskar de linnena från Nike! har flera färger själv!

  capturethismoment

  December 15, 2010

 • Hej! Jag måste ha missat vem som vann det vackra halsbandet från Kreativ insikt för den tävlingen är väl avgjord? Fick just tidningen från dem, det var då det slog mig…

  Jenny Sjöberg

  December 15, 2010

 • Supersnyggt! :)

  Tror köket också kommer bli riktigt bra. Älskar högt i tak & trägolv.

  Kram!

  Anna

  December 15, 2010

 • Hej tjejen,
  Första gången jag är inne här, hittade hit via hälsoblogg.se Wow vilken resa du har gjort! Riktigt bra jobbat! Jag har själv precis slutat att prova olika metoder och ska fokusera på hälsa istället.

  Jag kommer definitivt tillbaka!

  Ellinor

  December 17, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment