Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det där oengagerade träninsgpasset..

..verkar ha tagit rätt bra ändå. Jävlar vilken träningsvärk som numera hemsöker min stackars kropp.
Magen, armarna och bröstet är värst. Jag känner mig stolt!

Det lär mig också att även sådana där halvdana pass ger något. All träning ger något.

  • You are not alone… Hade första passet med min PT igår, när nu monsterförkylningen äntligen gett med sig. Första passet på 4! veckor… Tror du jag har träningsvärk idag… hahahahaha. Ikväll blev det dock spinning med cykelklubben, det är överlägset bästa träningen en dag med träningsvärk. Åååh, vad jag älskar att vara frisk igen!

    Millis

    December 15, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment