Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det ballar ur.

Nu är det veckan innan jul och datorn får mindre och mindre tid. Bra, när tiden spenderas mer med de nära och kära men dåligt när det är saker som måste göras, som inte blir gjorda. Min mail är överfull med obesvarade mail och jag har knappt hunnit svara på några kommentarer under december.

Och igår missade jag dagens lucka. Men det kommer två idag istället.

Just nu är jag på landet och jag har saker att göra, minst sagt. Ska ut i stallet på en gång och fixa, sen går allt i ett. Har ätit julmat till frukost. Helt perfekt!

  • Och bara för det späder jag på stressen genom att ge dig en kommentar TILL. En kommentar som uppmanar dig att stressa av, inte tänka på att svara på så många kommentarer (för det SKA man) utan fånga varje ögonblick och beta av en sak i taget.

    fine

    December 18, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment