Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Tack Åsa för att du tagit dansglädjen tillbaka till Stockholm!

Jag fick ju reda på att min favorit dansinstruktör Åsa skulle komma tillbaka till Stockholm och SATS nu i höst, på  The Convention. Idag var det så dags för mig att få tillbaka lite dansglädje i form av streetdance i min vardagliga träning. Och åh vad roligt det var!

Ni kanske har glömt bort det, jag har nämligen själv nästan gjort det, men jag älskar ju träning och jag älskar känslan träningen ger mig och jag älskar att känna hur svetten rinner när kroppen och jag ger järnet. Jag älskar att gå ut från ett pass och känna mig svettig, trött i kroppen och helt hög på endorfiner. Jag älskar det! Jag älskar att bli inspirerad och jag älskar att inspirera. Det här är ju faktiskt en träningsblogg, också.

Så: passet var grymt!

Åsa bjöd på en trixig koreografi till grym musik och svetten lackade och pulsen var hög, ansiktet rött och det kändes att kroppen fick jobba. Tyvärr stod jag lite för långt bak i salen, så alla snabba småsteg blev svåra att få till när jag inte riktigt såg Åsa, men jag hade en grym känsla i kropp och själ. Sen fick det se ut lite hursomhelst. Vem bryr sig, egentligen? Så länge kropp och själ lever sig in i dansen.

En höjdartimme, roligt var det också att träffa Åsa och Soffan som också dansat loss.

  • Sweet, dansträning är verkligen nåt helt speciellt! Måste testa hennes pass nu, kanske ses där!

    Katten

    November 16, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment